ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε καλύτερες σταδιοδρομίες, καλύτερους ηγέτες

και καλύτερες επιχειρήσεις.

Είναι πολύ συγκεκριμένος ο τύπος του εργαζομένου που ταιριάζει στην LHH. Είναι εκείνος που δεσμεύεται να κάνει τη διαφορά, να κάνει το κάτι παραπάνω και να αναλάβει προσωπική ευθύνη για την επιτυχία των πελατών μας.

Αναζητούμε ανθρώπους που να μπορούν να συνεργαστούν με συναδέλφους τους από όλον τον κόσμο, να μοιραστούν τις γνώσεις και τις ιδέες μας με κορυφαίους οργανισμούς. Ανθρώπους που θα δημιουργήσουν έξυπνες λύσεις που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας. Ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη διαφορά: ένα άτομο τη φορά.

Με περισσότερους από 4.000 συναδέλφους στην LHH παγκοσμίως και 34.000 συναδέλφους στη μητρική εταιρεία μας, τον Όμιλο Adecco, προσφέρουμε πολυδιάστατες και συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε όλον τον κόσμο. Ο Όμιλος Adecco έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους καλύτερους πολυεθνικούς χώρους εργασίας από την Great Places to Work  και μία από τις  πιο δεσμευμένες κοινωνικά, παγκόσμιες εταιρείες στελέχωσης από το LinkedIn.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Starfish

Αναπτύσσουμε καλύτερες σταδιοδρομίες, καλύτερους ηγέτες και καλύτερες επιχειρήσεις.

Diversity and inclusion

Προάγουμε την ισότητα και την ποικιλομορφία μέσα από τις εταιρικές πρακτικές μας.

50th

Για περισσότερα από 50 χρόνια, βοηθάμε ανθρώπους να εξελίξουν την καριέρα τους και να αλλάξουν τους οργανισμούς τους για να επιτύχουν τους στόχους τους.

In the community

Το Win4Youth είναι μια παγκόσμια αθλητική πρωτοβουλία με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φορείς που υποστηρίζουν νέους σε όλον τον κόσμο.